Get to know Johanna

I’m a happy girl with a passion for food, running and travelling. I recently discovered how amazing the Balkan countries are. I try to go there as often as I can. I’m not a huge fan of any band or artist – but can listen to old ladies talking about tea and cats for hours.

Pod listening: Kära Barn & Bildningspodden

Reading: Perks of being a wallflower by Stephen Chobosky.

Netflix: LOVE

Eating: Chèvre, strawberries and basil – in a salad or on a sandwich…

 

WEB-Johanna-Anive mindre

Jag är en glad tjej som tycker om god mat, löpning och resor. Jag har nyligen upptäckt hur fantastisk Balkan är och försöker resa dit så ofta jag kan. Jag är inget stort fan av någon artist eller band – men jag kan lyssna på gamla tanter som pratar om té och katter – i timmar.

Podd: Kära Barn & Bildningspodden
Läsning i hängmattan: Tidningen Modern filosofi och boken Perks of being a wallflower av Stephen Chobosky.
För regniga sommardagar rekommenderar jag serien LOVE på Netflix
I övrigt vill jag rekommendera kombinationen  jordgubbar, getost och basilika – i sallad, på macka eller hur du vill.

This entry was posted in Food, Fun, Inspiration, Recomendations, Uncategorized. Bookmark the permalink.